Konečne hotel – Mare Monte

Hotel (Mare Monte Beach) vyzerá úplne super! Autobus nás doviezol o 10, no ubytujú nás až o 13, teda sedíme v hale. Predtým sme však obehli celý areál a nazreli aj na pláž. A tá pláž je neskutočne perfektná! Pani na recepcii nám už dala náramky a heslo od wifi, tak začíname využívať all-inclusive v bare a píšeme správy domov. Pri bazéne začína byť fajn teplo, hlavne keď tam sedíme v dlhých nohaviciach.

Hotel Mare Monte Beach – výhľad z terasy na bazén. Vôbec tu nie je veľa ľudí, som sa bál, že to bude úplne nátresk v strede sezóny. Ale zdá sa, že v pohode.

Mare Monte Beach a ešte jeden pohľad z terasy smerom na more.

Tá pláž vyzerá úplne luxusne. Ďalej som pred obedom nešiel, ale teraz už viem, že je tam super jemný piesok!

Našťastie je naša izba hotová už o 12:30. Luxus to nie je – smejem sa, že kachličky v kúpeľni im robil asi ten istý murár, čo nám na dome (tie čo sme museli dať celé prerobiť). Nábytok taký postarší, jediná nová vec je tu LCD telka. Miesta tu nie je vôbec nazvyš – bo máme dve prístelky a nie poschodovú posteľ, ako sme si mysleli. Táto dovolenka bude bez sexu, to už vidím hneď pri prvom pohľade na izbu. ;-(

Sme na 1. poschodí a výhľad z okna je super. Dokonca vidíme aj trochu na more. Izbu máme bez príplatku – „jakú mali takú dali“. A podľa info od iných slovenských turistov, ktorí prišli s nami, by nepomohla ani dvacka, ktorú sme chceli strčiť recepčnej do pasu. Oni skúšali a aj tak im nedala nič lepšie. Neviem ale čo vlastne chceli, izbu majú asi rovnakú ako my, len v opačnom krídle hotela. Asi chceli s priamym výhľadom na more, ale za tú chceli vo Fire 300€ navyše, čo ich môžem okýchať, že áno.

A ešte výhľad z okna našej izby. Náhodou, za mňa spokojnosť. Mohli sme dostať aj izbu s výhľadom na opačnú stranu od mora (smerom na cestu), takže táto je oproti tomu úplná romantika za 500.

Po ubytovaní ideme najprv na obed. Mega výber bufetové stoly! Šaláty, niekoľko druhov mäsa, prílohy, koláče, ovocie, zmrzlina. A fľaša vínka k tomu. Čašníci velice ochotní, odnášajú prázdne taniere, upratujú stoly a celkovo sa starajú. Sa ma jeden hneď pýtal, že odkiaľ sme a keď som mu povedal, že zo Slovenska, hovorí „Na zdravie!?“. Ja že jasné, u nás sa povie “ na zdravie“. A on vzápätí prikvitol s frťanom rakije, že teda na zdravie! Nažral som sa ako prasa.

Koláčik a káva po príchode do hotela.

Tu sa mi bude páčiť!


Gendzo

Cez deň pracujem ako IT manažéris. Po nociach robím vlastné web stránky a píšem články. Rád varím, cestujem a lúštim hlavolamy. Vo voľnom čase cvičím power jogu, čítam knihy a hľadám geokešky. A som šťastný majiteľ jednej skvelej manželky a dvoch detí k tomu. www.gendzo.sk/autor/gendzo-macher

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.