Cestovinový šalát

Gendzov cestovinový šalát - dobre to vyzerá a ešte lepšie chutí...

Na cestovinový šalát potrebuješ

  • balík tricolore cestovín (400-500g)
  • 1 malú cuketu
  • 1 červenú papriku
  • 3 paradajky
  • plechovku kukurice
  • sáčok zelených olív bez kôstky
  • kocku údeného tofu
  • trochu (olivového) oleja
  • soľ, čierne korenie, kari korenie

Postup prípravy

  1. Cestoviny uvar podľa návodu. Po scedení vody k nim pridaj jednu lyžicu olivového oleja, zamiešaj a nechaj vychladnúť.
  2. Cuketu ošúp a pokrájaj na 1cm veľké kocky. Posyp soľou a kari korením a potom premiešaj s lyžicou olivového oleja. Následne ich opeč do mäkka na rozpálenej teflónovej panvici (už bez pridania ďalšieho oleja). A nechaj vychladnúť.
  3. Červenú papriku, paradajky, zelené olivy a tofu pokrájaj na malú kúsky. Chladnutie tentokrát nie je potrebné :-).
  4. Nakoniec všetko spolu skydaj do hrnca (kukuricu nezabudni predtým scediť), zamiešaj a podľa chuti dosyp soľou a čiernym a kari korením.
  5. Ak ti to stále nejako nechutí a ty furt nevieš prečo, sypni tam aj trochu vegety 🙂 (Fuj!)

To je všetko. Dobrú chuť!

Cestovinový šalát

PS: Bude toho dosť veľa, takže spokojne pozvi na večeru aj priateľov.


Gendzo

Cez deň pracujem ako IT manažéris. Po nociach robím vlastné web stránky a píšem články. Rád varím, cestujem a lúštim hlavolamy. Vo voľnom čase cvičím power jogu, čítam knihy a hľadám geokešky. A som šťastný majiteľ jednej skvelej manželky a dvoch detí k tomu.
www.gendzo.sk/autor/gendzo-macher

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *